Kézi és digitális refraktométerek széles kínálata!
Kérdése van? +36-20/5466-451
Az RHW-25BATC egy univerzális refraktométer, mellyel gyorsan és egyszerűen mérhető a cukortartalom különböző alapanyagokban és italokban – emellett megkapja a várható alkoholtartalom értékét is. Most ajándékba adunk hozzá egy hasznos pálinkafőzési kézikönyvet!
Az RHW-25BATC refraktométer a legkedveltebb univerzális kézi refraktométer, hiszen sokféle mérésre alkalmas. A beépített automatikus hőmérséklet-kompenzáció (ATC) stabil eredményeket biztosít változó körülmények között is.
Használható az alábbi mintákhoz:
•szőlő, must – a várható alkoholtartalommal együtt•cefre – alkoholpotenciál méréséhez pálinkafőzés előtt•gyümölcsök (pl. dinnye, málna, bodza)•gyümölcslevek, cukros italok•egyéb vizes oldatok – pl. élelmiszeripari cukoroldatok•minőség-ellenőrzési célú laboratóriumi mérések
Mit jelent a BRIX %?
•1 BRIX % = 1 g cukor 100 g lében•a refraktométer alkohol skálája kiszámított adat – azt mutatja, hogy a teljes cukortartalom erjedése esetén milyen alkoholtartalmú ital keletkezik
•Mérési tartomány: 0–40% BRIX•Alkoholpotenciál tartomány: 0–25% (kiszámított)•Pontosság: ±0,2% BRIX•ATC: igen (automatikus hőmérséklet-kompenzáció)•Kivitel: kézi optikai refraktométer
Ajándék: „Főzz Pálinkát Egyszerűen” kézikönyv – hasznos tanácsok kezdő és haladó pálinkafőzőknek