Pálinka és pálinka között nagy különbségek vannak! Hogyan csinálják a PROFIK, akiknek a termékét mindenki dicséri?
A mester embernek professzionális eszközei, szerszámai vannak. A szakember először elemzi a problémát, elvégzi a szükséges méréseket és csak ezután dönti el, hogyan oldja meg a feladatot!
Így van ez a pálinkafőzéssel is! Van egy alapelv, amelyet ha nem tartjuk be, akkor az egész próbálkozásunk kudarcra van ítélve!
Amit nem tudunk mérni, azt NEM TUDJUK IRÁNYÍTANI!
A pálinkafőzés során gyakran kell mérni a kijövő termék alkohol tartalmát. Kézi refraktométerrel ez sokkal egyszerűbben megoldható és csak egy pár csepp kell a méréshez és néhány másodpercen belül már meg is van az eredmény. Ezért is keresik sokan az alkohol refraktométert.
Méréstartomány: Alkohol : 0 -80% Minimum skála: Alkohol: 1% Mérési hőmérséklet: 20 °C |
Google Termék Kategória