Kézi és digitális refraktométerek széles kínálata!

Refraktométerek a TE feladatodra

Kérdése van? +36-20/5466-451

Kategóriák
Refraktométerek a TE feladatodra

Kérdése van? +36-20/5466-451

  • Kategóriák
    • Akciók
    • ↳ Akciós termékek
    • Állatorvosi refraktométerek
    • Autóipari refraktométerek
    • Borászati és cefre refraktométerek
    • Cukortartalom mérés
    • Digitális refraktométerek
    • Feldolgozóipari refraktométerek
    • Folyékony műtrágyák mérése
    • Ipari refraktométerek
    • Kalibráló folyadékok refraktométerekhez
    • KRÜSS Refraktométerek
    • Méz, lekvár, olaj refraktométerek
    • Sótartalom mérés
    • Sör refraktométerek
    • Tejipari refraktométerek
  • TUDÁSBÁZIS
  • BORÁSZATI REFRAKTOMÉTEREK
Főzz Pálinkát Egyszerűen kézikönyv
Főzz Pálinkát Egyszerűen kézikönyv
3 000 Ft
  1. Borászati és cefre refraktométerek
  1. Borászati és cefre refraktométerek

Főzz Pálinkát Egyszerűen kézikönyv

Cikkszám: 
KONYV-FPE
Főzz Pálinkát Egyszerűen kézikönyv
3 000 Ft

Főzz magabiztosan! A Főzz Pálinkát Egyszerűen kézikönyv lépésről lépésre segít végigmenni a pálinkafőzés folyamatán:
-alapanyag előkészítése
-pH-beállítás és erjesztés
-lepárlás, szeszfok-beállítás és hibaelhárítás
Már az első főzetnél is profi eredményt érhetsz el.

Kiegészítő termékek
Részletek

FPE

A sikeres pálinkafőzés titka a tudás – és ez a kézikönyv

Kezdő pálinkafőzőként gyakran felmerül: „Mit, mikor, és hogyan csináljak?” Ez a kézikönyv nemcsak megválaszolja, hanem végig is vezet a teljes folyamaton – és segít elkerülni a leggyakoribb hibákat is.

Tartalom – amit végig is fogsz használni:

-0. lépés – Alapanyag előkészítése
-1. lépés – Gyümölcs minőségellenőrzése
-2. lépés – Cefre savazása pH-mérővel
-3. lépés – Pektinbontó alkalmazása
-4. lépés – Élesztővel való beoltás
-5. lépés – Élesztőtápsó hozzáadása
-6. lépés – Cefre erjesztése
-7. lépés – Pálinkafőzés – a cefre lepárlása
-8. lépés – A pálinka szeszfokának beállítása
-9. lépés – A pálinka „pihentetése” és érlelése
-10. lépés – A pálinka hibáinak kijavítása (remélhetőleg erre nem lesz szükség)

Miért jó választás ez a kézikönyv?

-átfogó, mégis közérthető útmutató
-gyakorlati tanácsokat ad minden szakaszhoz
-elkerülheted a leggyakoribb hibákat
-jó minőségű pálinka már első próbálkozásra is

A cél: ne csak pálinkát főzz – hanem jót főzz!

Ez a könyv nem sablonreceptgyűjtemény. Ez egy valós, szakmailag felépített segítség – azoknak, akik valóban jó pálinkát akarnak készíteni.

Adatok
Google Termék Kategória  :
Refraktométer
brand:
Labornite
A vásárlás után járó pontok:
150 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Labornite Kft.
  • 4033 Debrecen, Szondi u. 12
  • +36-20/5466-451
  • info@labornite.hu
  • facebook

Webáruház készítés
Árukereső.hu Árukereső.hu
olcsobbat.hu
argep.hu
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  • Akciók
  • ↳ Akciós termékek
  • Állatorvosi refraktométerek
  • Autóipari refraktométerek
  • Borászati és cefre refraktométerek
  • Cukortartalom mérés
  • Digitális refraktométerek
  • Feldolgozóipari refraktométerek
  • Folyékony műtrágyák mérése
  • Ipari refraktométerek
  • Kalibráló folyadékok refraktométerekhez
  • KRÜSS Refraktométerek
  • Méz, lekvár, olaj refraktométerek
  • Sótartalom mérés
  • Sör refraktométerek
  • Tejipari refraktométerek
  • TUDÁSBÁZIS
  • BORÁSZATI REFRAKTOMÉTEREK
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.