Kézi és digitális refraktométerek széles kínálata!
Kérdése van? +36-20/5466-451
Főzz magabiztosan! A Főzz Pálinkát Egyszerűen kézikönyv lépésről lépésre segít végigmenni a pálinkafőzés folyamatán:-alapanyag előkészítése-pH-beállítás és erjesztés-lepárlás, szeszfok-beállítás és hibaelhárításMár az első főzetnél is profi eredményt érhetsz el.
Kezdő pálinkafőzőként gyakran felmerül: „Mit, mikor, és hogyan csináljak?” Ez a kézikönyv nemcsak megválaszolja, hanem végig is vezet a teljes folyamaton – és segít elkerülni a leggyakoribb hibákat is.
-0. lépés – Alapanyag előkészítése-1. lépés – Gyümölcs minőségellenőrzése-2. lépés – Cefre savazása pH-mérővel-3. lépés – Pektinbontó alkalmazása-4. lépés – Élesztővel való beoltás-5. lépés – Élesztőtápsó hozzáadása-6. lépés – Cefre erjesztése-7. lépés – Pálinkafőzés – a cefre lepárlása-8. lépés – A pálinka szeszfokának beállítása-9. lépés – A pálinka „pihentetése” és érlelése-10. lépés – A pálinka hibáinak kijavítása (remélhetőleg erre nem lesz szükség)
-átfogó, mégis közérthető útmutató-gyakorlati tanácsokat ad minden szakaszhoz-elkerülheted a leggyakoribb hibákat-jó minőségű pálinka már első próbálkozásra is
Ez a könyv nem sablonreceptgyűjtemény. Ez egy valós, szakmailag felépített segítség – azoknak, akik valóban jó pálinkát akarnak készíteni.