Kézi és digitális refraktométerek széles kínálata!
Kérdése van? +36-20/5466-451
Főzz Pálinkát Egyszerűen kézikönyv
Segítség a kezdő pálinkafőzőknek.
A kézikönyv segítségével minden fontos lépésen végighaladva, elvégezheti a megfelelő méréseket és korrígálhatja a cefre paramétereit ( pH beállítás, stb.) és ami legfontosabb elkerülheti a tipikus hibákat.
A tartalom:
0. lépés – Alapanyag előkészítése
1. lépés – Gyümölcs minőségellenőrzése
2. lépés – Cefre savazása pH mérővel
3.lépés – Pektinbontó alkalmazása
4. lépés – Élesztővel való beoltás
5. lépés – Élesztőtápsó hozzáadása
6. lépés – Cefre erjesztése
7. lépés – Pálinkafőzés – a cefre lepárlása
8. lépés – A pálinka szeszfokának beállítása
9. lépés – A pálinka “pihentetése” és érlelése
10. lépésre reméljük nem lesz szükség
/ A pálinka hibáinak a kijavítása /