Kézi és digitális refraktométerek széles kínálata!
Kérdése van? +36-20/5466-451
A dinnye cukortartalmának a változását tudja mérni egy ilyen refraktométer segítségével. Nem csak ízre tudja megállapítani a cukortartalmat, de számszerűsíthető az értéke.
Egyszerű a mérés, pár csepp dfinnyelevet kell csak sceppenteni a műszerre, rázárni a tetejét és fényfelé leolvasni amért értéket.
Tiszta vízzel ( desztillált vízzel) kalibrálható "0" Brix% értékre
Méréseket akár amezőn is elvégezheti.
Biztonságos doboz is jár hozzá, amelyben nem sérül meg az optikai műszer tárolás és szállítás alatt.
Magyar nyelvű használati utmutató a dobozbantalálható.
A dinnye refraktométer műszaki paraméterei:
0 - 18 BRIX % mérésére automatikus hőmérséklet kompenzációval (ATC).1Brix%=1g cukor 100g lébenPontosság: 0,1 BRIX%